KITTY TALKS в COZY CONFESSIONS


Децата и техният неподправено талант и умение да завържат искрен разговор помежду си. “Талант”, да. Защото това е умението, което губиш някъде по пътя си, заблуден в непрекъсващи задачи, графици и размяна на личното време със споделено такова, в което 'Ти' оставаш на заден план. Преценяваме всяка дума, понякога предпочитаме да замълчим. А те, децата, се срещат, познават без думи и след размяна на поглед, усмивка или жест вече създават светове, пътуват, строят и се смеят с пълно гърло…заедно.
Кога за последно успя да “разчупиш леда” с някой и да проведете пълноценен и интересен разговор? Разговор, в който се обогатихте, научихте нещо ново или просто ви “олекна” от споделеното и това, че има кой да ви ‘чуе'. Или пък се смяхте искрено…като деца. Ако е било скоро - браво! Непременно се обади на този твой приятел още сега.
Ако не си, ето една идея, която ще ти помогне да се върнеш поне за малко към своето неподвластно на разума детско умение да водиш лек и приятен разговор - картите Kitty Talks Карти.
Ние ги обожаваме, не само заради цветния и закачлив дизайн на @thekitchen.design, а и заради мигновения им ефект-  разбиват леда, бариерите и въпросителните, които имаме за другите хора. Перфектни са за вечеря с приятели, роднински сбирки, пътувания, закуска с любимия човек или просто да държиш на шкафчето за онези моменти, в които не знаеш как да започнеш или да продължиш. 
Авторката им Ипси Алмаджиева (@ipsyrm) казва: “Живеем в странна епоха, оглеждаме се най-вече в екрани, опознаваме се чрез приложения, а аз някак вярвам, че няма нищо по-хубаво от един смислен и развлекателен разговор. Kitty talks ви дават именно това – началото.”
Kitty Talks са 100 карти с въпроси, разделени в 5 категории по 20 въпроса: за любов, кариера, взаимоотношения, семейство и самия теб.
Може да откриеш и Love edition - най-естественото и необходимо продължение на Kitty talks. Правилата остават същите: да бъдете себе си – честни, открити и на моменти малко уязвими.
Отдайте се на споделени моменти, приятни и искрени разговори. Бъдете себе си, бъдете с близките си и оценявайте всеки момент. Забавлявайте се, усмихвайте се и бъдете тук и сега!